Ja som SDKÚ

8. júla 2015, patresport, Nezaradené

Ja som SDKÚ, aj takýmto mottom sa riadil Ivo Nesrvonal pred voľbami na primátora. S rovnakým mottom sa tam aj dostal a rovnako začal aj riešiť problém s hazardom. Či riešiť, alebo len zviditeľniť ťažko povedať.

Podobne ako on nezávislý, tak aj ostatní členovia jeho strany sa začali naplno zaoberať nechutným a život berúcim hazardom.

Áno, podľa SDKÚ je to tak. Herne zabíjajú, vrazia vám nôž do krku, rozvrátia rodinu, a pod. Naproti tomu sú cigarety, alkohol, násilie úplne normálne, a keď nie tak za to môžu herne, vlastne za všetko zlé v tomto meste môžu herne, aj za primátorovu neschopnosť, či „kvalitné“ cesty.

Skôr ako sa zaoberať problémom do hĺbky je jednoduchšie to zlé na niečo hodiť. To, že mu vo väčšine prípadov píšu, že problém je v skutočnosti užívania alkoholu, ktorý produkuje opilcov ho nezaujíma. Radšej odoberie 4,5 milióna využiteľných na rozvoj kultúry a športu. Mládeži by tiež prospelo viac keby toľko nepili.

P.S. Viete o tom, že najviac závislých hráčov sa naučilo hrať práve v krčme. Práve alkohol zvyšuje chuť riskovať.

Ale keďže pán N. si sem tam rád vypije, nemôže si bojovať proti tomu. A tak je to aj s ostatnými neduhmi. Pre Sent stále figuruje v centre mesta, človek by si myslel, že z toho má aj nejaké peniaze.

Jediný kto mu asi nechce priamo platiť sú majitelia herní a toho možno štve. Aké by to však bolo keby došlo k ich zrušeniu? Okrem zmrazených peňazí by sa nič nevyriešilo. Hazard by stále prekvital. Rovno nech primátor zakáže internety a nech ľudia nehrajú ani poker, nič. Ivo zaplatí 4,5 milióna zo svojho, nájde zamestnanie nezamestnaným, presunie hráčov do krčmy a podporí mŕtvu stranu.

Ďakujeme!