Založ si blog

Ja som SDKÚ

Ja som SDKÚ, aj takýmto mottom sa riadil Ivo Nesrvonal pred voľbami na primátora. S rovnakým mottom sa tam aj dostal a rovnako začal aj riešiť problém s hazardom. Či riešiť, alebo len zviditeľniť ťažko povedať.

Podobne ako on nezávislý, tak aj ostatní členovia jeho strany sa začali naplno zaoberať nechutným a život berúcim hazardom.

Áno, podľa SDKÚ je to tak. Herne zabíjajú, vrazia vám nôž do krku, rozvrátia rodinu, a pod. Naproti tomu sú cigarety, alkohol, násilie úplne normálne, a keď nie tak za to môžu herne, vlastne za všetko zlé v tomto meste môžu herne, aj za primátorovu neschopnosť, či „kvalitné“ cesty.

Skôr ako sa zaoberať problémom do hĺbky je jednoduchšie to zlé na niečo hodiť. To, že mu vo väčšine prípadov píšu, že problém je v skutočnosti užívania alkoholu, ktorý produkuje opilcov ho nezaujíma. Radšej odoberie 4,5 milióna využiteľných na rozvoj kultúry a športu. Mládeži by tiež prospelo viac keby toľko nepili.

P.S. Viete o tom, že najviac závislých hráčov sa naučilo hrať práve v krčme. Práve alkohol zvyšuje chuť riskovať.

Ale keďže pán N. si sem tam rád vypije, nemôže si bojovať proti tomu. A tak je to aj s ostatnými neduhmi. Pre Sent stále figuruje v centre mesta, človek by si myslel, že z toho má aj nejaké peniaze.

Jediný kto mu asi nechce priamo platiť sú majitelia herní a toho možno štve. Aké by to však bolo keby došlo k ich zrušeniu? Okrem zmrazených peňazí by sa nič nevyriešilo. Hazard by stále prekvital. Rovno nech primátor zakáže internety a nech ľudia nehrajú ani poker, nič. Ivo zaplatí 4,5 milióna zo svojho, nájde zamestnanie nezamestnaným, presunie hráčov do krčmy a podporí mŕtvu stranu.

Ďakujeme!

Karlova Ves si ide svoje

27.01.2016

Očividne je kauza zákazu hazardu chytľavá a tak s ňou začína už aj starostka Karlovej Vsi. Je pravda, že referendum by malo priblžiť názor na tri veľmi dôležité otázky. Ale spájať ho s parlamentnými voľbami? To je čo za hlúposť? Jasné, keby referendum urobia v iný víkend, zožralo by im to peknú kôpku peňazí z rozpočtu a ani by im neprišlo toľko ľudí [...]

Som zmena názoru, Ján Mrva

21.12.2015

O starostovi Vajnor sa toho popísalo veľa. Nedalo mi to a prezrel som si jeho FB. Sám som bol prekvapený, ako niekto môže byť až taký akčný, čo sa názoru týka. Keď hovorím akčný, myslím tým jeho „pevnú“ vôľu hájiť si svoj názor. V príspevkoch 2012 vidí Pavla Freša, ako najväčšieho boha pravicovej politike a momentálne vidí nádej iba Radovi Procházkovi. [...]

Bratislava nikdy nebude plnohodnotnou metropolou

09.11.2015

V Európe určite nie, na Slovensko podmienky spĺňa. No tie isté podmienky spĺňa aj Trnava, Trebišov, Snina, Komárno a iné ďalšie mestá. To čo sa v poslednom čase v Bratislave by bezproblémov vedelo zaplniť bulvárne plátky v zahraničí najmenej na mesiac. Momentálne však rezonujú ľuďmi fotografie, ktoré sa šíria internetom. Na nich sa nachádzajú tabule pri [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 85369x
Priemerná čítanosť článkov: 7761x

Autor blogu

Kategórie